Honda Civic Tourer Active Life Concept: Voor de wielertoerist

honda-civic-tourer-active-life-concept_02

Liefhebber van weekendse fietspartijen spits je oren, Honda zet met de Civic Tourer Active Life Concept extra in de verf dat de Civic stationwagen een verdomd praktische auto is, zeker als je de achterste stoelrij weg haalt...

Verkopen als zoete broodje doet de Civic Tourer niet maar in realiteit is het wel één van de meest praktische stations op onze aardbol. Honda probeert daar nog eens extra de aandacht op te leggen met deze Active Life Concept. Die zwiert de achterste zitrij richting de vuilbak en plaatst een ingenieus laadsysteem voor fietsen in de plaats. Daardoor kan je twee volwaardige koersfietsen kwijt in de koffer zonder vrees om lak te beschadigen (op auto of fiets).

honda-civic-tourer-active-life-concept_02

Verdere accessoires zijn een gigantisch licht in de kofferklep en een uitschuifbare blindering tegen de zon wanneer je moet werken aan je fiets. Een elektrische fietspomp, flessenhouder, watertank en koffer op het dak voor helm en ander gerij tekenen ook allemaal present. De Civic zelf kreeg een blauw lakkleurtje die overloopt naar donkergrijs onderaan en een lichtgrijs dak.

De meest praktische Civic ooit zal zijn kunnen tonen op het autosalon van Frankfurt. Een productie-afgeleide moet je niet verwachten.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws