Suzuki Air Triser: Omdat je niet meer nodig hebt

suzuki_air_triser_2015_01

Suzuki neemt een geinige concept mee naar het autosalon van Tokio. De Air Trisser kan je zien als het broertje van de Volkswagen Transporter met dwerggroei. Binnenin is het interieur volledig moduleerbaar zodat je er eigenlijk de rest van je dagen kan slijten. Waarom zou je ook forse bedragen neerleggen voor een huis?

Kom, laten we er niet flauw over doen, deze Air Trisser ziet er uit als een Volkswagen Transporter... als de Duitsers het lef hadden om eens uit de band te springen. Qua afmetingen kan de Japanner dan weer niet concurreren, want met een lengte van 4,2 meter en een breedte van 1,7 meter is dit busje even groot als het gemiddelde Vlaamse toilet. Laat je echter niet van de wijs brengen door de afmetingen, want de Air Trisser weet zo extreem handig om te gaan met de beschikbare ruimte dat bepaalde Zweedse meubelwinkels er jaloers op zijn.

suzuki_air_triser_2015

Zo kan je de voorstoelen omdraaien om een soort van mini-lounge te creëren, gezellig op kampeertrip met de schuifdeuren open. Tijd om te gaan slapen? Doe geen moeite om een tentje op te zetten, want met wat gedraai aan de stoelen creëer je een bed waarna je samen met je geliefde naar de sterren kan turen door het panoramische dak. Het leven kan simpel zijn, toch?

suzuki_air_triser_2015
suzuki_air_triser_2015
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
jo 11:21
afbeelding van jo

Less is more. Zelfs met "maar" 4,2 meter zou ik deze echt wel willen kopen. Ziet er 10 keer beter uit dan een transporter en geen gesjoemel met de uitstoot.

Uw reactie