Lekker ruig: Mini Clubman All4 Scrambler concept

mini-clubman-all4-scrambler-concept-2016_01

Dat we de Countryman niet meer nodig hebben. Dat leren we na het bekijken van deze Clubman All4 Scrambler, een opgeruigde Clubman die Mini zal presenteren op de Valentino Park Motor Show in Italië.

Sinds kort valt er bij de plaatselijke Mini-dealer een Clubman ALL4 te bestellen. Dat noopte de Italiaanse tak van het merk om een stoerdere variant uit te werken. Eentje waarmee je zo het bos in zou willen duiken. Wel, ziehier de Clubman All4 Scrambler concept.

Grosso modo een Clubman met Decathlon-pakje. Want de Scrambler concept krijgt meer bodemvrijheid, stevige offroadbotten en een rugzak bovenop. De mistlichten vooraan zijn dan weer een leuke knipoog naar de rally-mini's van vroeger.

mini-clubman-all4-scrambler-concept-2016

Binnenin wordt het wel een stukje luxueuzer, want bruin leder en Alcantara zwieren weelderig door het interieur. De bodem van de koffer werd in een keer ook overtrokken in leder. Heb je enige kennis van BMW-zaken, dan merk je dat deze Scrambler qua kleurstelling zijn mosterd haalt bij de R nineT Scrambler, een motorfiets van het merk.

mini-clubman-all4-scrambler-concept-2016
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws