MINI VISION NEXT 100 viert ook mee

mini-vision-next-100_05

Mini mag het honderdjarig BMW-feestje vervolledigen met haar VISION NEXT 100 concept. Die beschikt - in tegenstelling tot de Rolls-Royce - gelukkig nog wel over een stuur, maar spitst zich toe op autodelen.

Na BMW's concept en die van Rolls-Royce mag ook Mini de honderdjarige verjaardag van BMW vieren met een concept. Aardig toch van de Duitsers? Net zoals de twee andere conceptwagens geeft Mini ons een blik op de verre toekomst. Niet enkel qua design maar ook op de manier hoe we om zullen gaan met wagens.

Bij deze Mini Vision Next 100 draait het rond het verantwoordelijk gebruiken van de persoonlijke mobiliteit. Daarvoor gebruiken ze het motto: 'Elke Mini is mijn Mini'. Niet dat we massaal kleptomanen worden in de toekomst, wel zal je in de toekomst een Mini kunnen oproepen die tot voor je neus komt gereden en zich naar jou goesting zet qua kleur, designaccenten en verlichting.

 mini-vision-next-100

Eenmaal ingestapt kan de Mini jou zelf naar de bestemming brengen of kan je het stuur in handen nemen. Waarmee we net zoals bij de Rolls concept met dezelfde vraag zitten. Is dit de toekomst waar we op zitten te wachten?

mini-vision-next-100
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws