Nissan Vmotion 2.0 is Japanse stijlstudie

nissan-vmotion-20-concept-2017_01

Met de nieuwe Micra werd Nissans nieuwe designlijn al wat ingezet, deze Vmotion 2.0 moet die lijnen nog wat verder trekken. Of meer Amerikaans; aantonen hoe de volgende Altima er gaat uit zien.

Origami-achtige vormen, het lijkt de designlijn van Japanners te gaan worden. Want na Lexus en Toyota waagt ook Nissan zich aan de scherpe strepen over de carrosserie, met deze Vmotion 2.0 concept die het merk toont op het autosalon van Detroit. Wij kunnen de looks alvast smaken al moet je er vooral prat op gaan dat deze Vmotion 2.0 een voorbode is voor de Altima, een in Amerika over de toonbank vliegende sedan.

nissan-vmotion-20-concept-2017

Nissan zegt vooral dat ze met deze concept willen tonen dat de toekomst van het merk meer futuristisch, dynamisch en cabine-gefocust moet zijn. Die cabine pakt trouwens uit met vier knap gestileerde stoelen en een dashboard dat voor 70 procent bestaat uit een knoert van een scherm. Beetje vergelijkbaar met de Mercedes S-klasse zeg maar. Ook gebruiken de Japanners deze Vmotion 2.0 om ProPilot extra in de verf te zetten, Nissans autonome tech zeg maar. Wanneer je die op de autostrade opzet zullen het logo voor en diffuser achter oplichten.

nissan-vmotion-20-concept-2017

Wij hopen vooral dat wat desingtrekjes naar Pulsar en co komen in onze contreien.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie