Vision E is voorbode Skoda Kodiaq Coupe

silhouette-vision-e1

Skoda wil nog maar eens onderstrepen dat het meer is dan simply clever, want ook design krijgt een belangrijk plaatjes bij het merk. Met de Vision E als nieuw toonbeeld van Tsjechische kunde. Of in mensentaal: dit is waarschijnlijk de conceptversie van de op til staande Kodiaq Coupe.

Dat Skoda met een Kodiaq Coupe op de proppen gaat komen werd via een gelekt plaatje al wereldkundig gemaakt. De Tsjechen zetten die lek nu kracht bij met de aankondiging van de Vision E, een conceptwagen die de constant evoluerende designlijn van het merk extra in de verf moet zetten. Denk aan de Vision C die de voorbode was van de huidige Superb en de Vision S die de Kodiaq toonde in concepttrim.

Daar komt nu dus de Vision E bij en afgaande op de lijnen van het eerste teaserbeeld gaat het hier over iets coupé-achtig. En hoewel we zouden willen scanderen dat Skoda eindelijk met een A5-afgeleide op de proppen gaat komen is het zo goed als zeker dat het hier over de Kodiaq Coupe gaat. Die zou wel eens tijdens het autosalon van Frankfurt zijn debuut gaan krijgen. In productie- of conceptvorm, dat is niet helemaal duidelijk.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws