Genesis met nieuwe concept naar NY

genesis-stream-ny

Echt uit de startblokken is Genesis, het luxemerk van Hyundai, nog niet echt geschoten. Aan ruchtbaarheid er rond evenwel geen gebrek. Zo trok het vorig jaar het doek van de New York Concept en zal het dit jaar tijdens het autosalon van New York opnieuw een nieuwe concept voorstellen.

Het ziet er naar uit een gewoonte te worden; Genesis die een concept voorstellen op het autosalon van New York. Vorig jaar was dat nog een sensuele sedan in de vorm van de New York Concept, dit jaar zal er weer een nieuwe concept staan blinken. Of het een sedan, dan wel een coupe of SUV wordt, daar blijft het luxemerk van Hyundai tot morgen geheimzinnig over.

Wat we wel weten is dat Hyundai plannen heeft om Genesis uit te rollen tot volwaardig luxemerk, met een line-up bestaande uit verschillende SUV's, sedans en een sportieve coupé. Op dit moment teert het merk trouwens nog op twee modellen - G80 en G90 - die het verkoopt in de VS en Zuid-Korea. Vooral in dat laatste land vinden de modellen gretig aftrek. Al zal het pas echt verkopen kunnen draaien wanneer het in 2019 richting China trekt.

Een uitrol in Europa zit er trouwens ook aan te komen, al lijkt dat niet meteen de grootste prioriteit. Iets met de gevestigde Duitse drie, weet je wel?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws