Toyota Fengchao Fun is C-HR in sedanvorm

toyota-fengchao-fun-concept_01_0

Toyota heeft voor het autosalon van Shangai een plezierige concept gecreëerd. Die Fengchao Fun Concept lijkt op een C-HR in sedanvorm en krijgt waarschijnlijk een productie-afgeleide. In de vorm van de nieuwe Corolla, Toyota?

Hoewel je bij de Duitse drie moet horen om sedans in grote getallen verkocht te krijgen in Europa is de rest van de wereld gek van 'kofferwagens'. Al zeker in China. Het is dan ook niet gek dat Toyota het autosalon van Shangai uitkiest om de Fengchao Fun Concept voor te stellen. Een soort van stijlstudie voor een toekomstige sedan. De studie leent alvast serieus wat trekjes van de C-HR. Waardoor het aannemelijk is dat Toyota een nieuwe designlijn te pakken heeft.

Getuige daarvan zijn de toegespitste koplampen en de stevige grille die er onder prijkt. Net zoals bij de Amerikaanse Camry krijgt de C-stijl een uniek vouwlijn mee. Waardoor dit wel eens de voorbode kan zijn van de nieuwe generatie van de internationale Corolla. Die gaat waarschijnlijk in 2019 vanonder het doek. Er gaat nog een tijd komen dat we Toyota niet meer saai kunnen noemen...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws