Urban EV brengt vleugje elektriciteit op Honda-stand in Frankfurt

honda-urban-ev-concept-iaa-2017_01

Ben je een kommaverleider, dan heeft Honda in principe al een elektrische wagen in Europa, de Clarity op waterstof. Maar omdat een stopcontact nog steeds frequenter voorkomt dan een waterstofpomp zal het Japanse merk op het autosalon van Frankfurt de Urban EV voorstellen. Een studie die moet leiden naar een productiewagen op elektriciteit voor Europa.

Geen Type-R's, NSX'en of compact sportconcept als groot nieuws op de Honda-stand dit autosalon van Frankfurt. En geloof ons, dat is vroeger wel anders geweest. Nee, Honda gebruikt het Duits salon om haar volgende stap in elektrificatie op de Europese markt uit de doeken te doen. Daar hoort niet enkel een CR-V Hybrid Prototype bij maar ook een compleet nieuw model. Een studie weliswaar, die door het leven gaat als Urban EV.

Die conceptwagen moet dan binnen korte tijd - nu ja - als productiemodel bij de Europese dealer staan. Waardoor je ook bij Honda kan gaan shoppen om je elektrische honger te stillen. Wij zijn alvast benieuwd wat het stylingsdepartement er van heeft gebrouwen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws