Honda CR-V gaat aan de hybride

honda-cr-v-concept-2017_01

Terwijl kleiner gerief van Honda al mag gebruik maken van hybridekracht vind je vooralsnog geen SUV's met een elektrische hulpmotor aan boord. Die komt er nu, in conceptvorm, op het autosalon van Frankfurt. Om dan niet veel later als productiemodel bij de dealer te staan.

Hybride-SUV's, een kleiner segment dan je zou denken. Want de meeste 'eco-SUV's' krijgen meteen een stekker aangemeten en mogen zicht plug-inhybride noemen. Honda stekkert niet graag, waardoor de CR-V gewoon door het leven zal gaan als een hybride. Stukken simpeler voor de klanten. Daarvan toont het merk op Frankfurt een conceptversie, die meteen de nieuwe designtaal van de CR-V mag dragen.

honda-cr-v-concept-2017

Over de hybridekracht onder de kap blijft Honda wat vaag. Al gaat het over een 2-liter benzine die gebruik mag maken van twee elektromotoren. Waarvan eentje kracht naar de wielen mag zenden en de andere dient als generator die kan opgeladen worden door de benzinemotor en z'n kracht naar de andere elektromotor stuurt. Volg je nog?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Stefaan 22:06
afbeelding van Stefaan

Een mooie verschijning die nieuwe crv, maar spijtig zal die niet voor mij zijn. Reden geen diesel .Aangezien ik een grote aanhanger moet trekken en 35000km per jaar rijd, zal ik binnenkort nog de huidige crv diesel kopen waarmee ik nu ook rij.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws