Renault Symbioz: geen verlengstuk maar deel van je huis

21196707_2017_renault_symbioz

Met de Symbioz Concept kijkt Renault naar de toekomst van 2030 en zoals wel vaker eindigt dat met van de pot gerukte ideeën. Of wat dacht je van een elektrische auto die ook deel van je interieur wordt? Juist ja, wij voelen 'm ook niet.

Er zijn zo van die mafketels die dromen van hun auto in de living te parkeren. Alleen werkt zoiets enkel in een reclameshot, want zou jij een wagen die net door de regen, het slijk en paardenmest heeft gereden in je living willen? Nou, wij ook niet. Renault, die denkt dat we er in de toekomst van 2030 wel voor open staan, met deze Symbioz Concept als voorbeeld, een concept die in staat is om te praten en reageren met je intelligent huis.

Of in mensentaal; stel je bent naar aflevering 12.334 van Thuis aan het kijken in 2030 en vrienden vragen of je niet even langs wil komen om éne te drinken. Geen probleem meer! Want je living (lees: je Renault) bolt gewoon autonoom naar je vrienden terwijl jij Thuis kan blijven kijken. Wel even hopen dat je net geen pot wortelen op het gasvuur hebt gezet. Nu ja, als gasvuren nog bestaan in 2030.

renault_symbioz

Toch maar even naar de conceptwagen zelf dan? Die beschikt over een systeemvermogen van 680 pk dankzij twee elektromotoren en moet 500 kilometer ver geraken. Kijken we hier in 2030 op terug zoals we nu naar de Jetsons kijken?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws