Deep Orange 7 MINI Concept is hersenspinsel van studenten

mini-deep-orange-7_-concept_01

Wat je krijgt als je studenten de vrijgeleide van MINI geeft om een auto te ontwikkelen voor 2025? Deze Deep Orange 7, een wagen die compleet afstapt van de MINI-waarden.

Een samenwerking tussen studenten van Clemson University en het Pasadena College, deze Deep Orange 7. Waar de Amerikaanse studenten juist mee op de proppen kwamen? Een soort van MINI voor 2025. Al zal je het MINI-gedeelte enkel herkennen aan de badge, want verder gelijkt deze DO7 weinig op huidig gerief van MINI.

Het interieur krijgt alvast een MINI Face, een soort van virtuele assistent die relevante informatie toont voor de inzittenden. En o ja, hij is bedienbaar via handgebaren. Qua aandrijving doen de studenten dan weer een Ioniq'je, in die zin dat er drie aandrijvingen plaats kunnen nemen onderin. Een pure verbrandingsmotor, een plug-in of een elektrische aandrijving.

mini-deep-orange-7_-concept

Bij BMW/MINI zijn ze alvast blij met de concept: "Werken met de studenten aan de Deep Orange 7 was een heerlijke ervaring. Ze toonden de nodige professionaliteit maar ook serieus wat creativiteit." Dat de studenten ooit een MINI van dichtbij hebben gezien, dat lijkt ons dan weer andere koek...

mini-deep-orange-7_-concept
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws