Een nieuwe supercar van SCG?

scg

SCG –oftewel Scuderia Cameron Glickenhaus- is niet de meest bekende bouwer van snel speelgoed en daarbij komt ook dat ze met een eerder speciaal concept op de proppen komen.

Alles begon met een post op Facebook waarbij dit Amerikaans bedrijf de eerste beelden van hun nieuwe supercar de wereld insturen, of toch al een stukje van de neus. Dat neusje van de zalm is dan ook echt het enigste wat ze op de moment prijs geven van het uiterlijk. Naast te werken aan de Apollo IE hadden ze blijkbaar nog genoeg tijd om met iets uit eigen kamp te komen.

SCG dropt een motor met ongeveer 650 pk in hun nog onbekend uiterlijk, dat op zijn beurt is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. De rode lijn van de motor zou atmosferisch hoog zijn, geen turbogeblaas dus, en zal niet veel moeite hebben met de lichtgewicht supercar die mag beschikken over een carbon koetswerk. De prijs zou rond 400.000 dollar liggen exclusief belastingen. Hebben we alles gezegd? Ow nog iets vergeten, het zou een driezitter zijn. Knipoog naar de Mclaren F1?

scg
Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws