Skoda laat wat zien van Kodiaq ‘coupé’

skoda_kodiaq_gt

De Skoda Kodiaq krijgt een X6-sausje over zich heen. Succesvol of niet, dat laten we aan jullie over.

Na een dik jaar van geruchten of er een Skoda Kodiaq coupé SUV-dingetje komt is er eindelijk een naam op het internet verschenen. Het Chinese PCAuto heeft deze afbeelding gekoppeld aan een naam die ze losgekregen, Skoda Kodiaq GT. De afbeelding is die van de Skoda Vision E Concept, de volledige elektrische coupé-SUV, die tegen 2020 zijn weg naar de dealer moet vinden.

De Skoda Kodiaq GT wordt tegen volgend jaar verwacht en zou niet alleen op de Chinese markt beschikbaar zijn zoals eerst gedacht. Het is niet uitgesloten dat wij, Europeanen, de wagen binnen een aanzienlijke tijd bij de dealer zien staan en dan kunnen wij ook profiteren van de sportievere Kodiaq. Het wordt verwacht dat de wagen een succes gaat worden als we kijken naar de premium-soortgenoten binnen dit segment.

Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 3 reacties

Tags

suv

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Beezzzt 18:35
afbeelding van Beezzzt

Erg geslaagd vind ik.

Ka Meel 02:19
afbeelding van Ka Meel

Sorry hoor, maar die grafkist kan ik met de beste wil alles behalve een geslaagd model noemen. Mijn portie mogen ze aan Fikkie geven.

Kim 20:13
afbeelding van Kim

Skoda; voor mij zijn die zo stilaan vw op de 2de plaats aan het duwen. pracht wagens, pracht lijn, tijdloos en strakker dan het huidige vw design. TOP, ook dit vind ik naar meer smaken. in tegenstelling tot de t rock.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws