Deze Corbellati Missile aast op 500 km/u

corbellati-missile-render_01

Een steenrijke Italiaanse familie, de Corbellati's en na decennia in de juwelenhandel gaan ze nu ook furore proberen te maken in de auto-industrie. En hoe. Want met hun eerste wagen, de Missile willen ze meteen een topsnelheid van 500 km/u halen. Dromen. Mag.

Doen Bugatti en Koenigsegg met hun jarenlange expertise echt hun best, dan weten ze topsnelheden te halen van 447 km/u. Zwak gedoe, volgens Corbellati, een nieuw Italiaanse supercarmerk van de gelijknamige familie. Want ze gaan er prat op dat hun nieuwe wagen, de Missile in staat moet zijn om 500 km/u te halen. Gewoon, omdat het kan!

Daarvoor zwieren ze een 1.800 pk sterke 9-liter V8 biturbo onder de kap van de Missile. De carrosserie, die is dan weer uit koolstofvezel opgetrokken en linkt qua vorm nog het meest naar Ferrari's van vroeger. Auto's die verre van zo aerodynamisch waren als moderne auto's. Waardoor we ons afvragen hoe realistische die 500 km/u is. Te meer omdat het merk er niet eens in slaagt om een website te maken waarvan de tekst niet half uit beeld valt.

corbellati-missile-render

Op het autosalon van Genève zal de familie staan pronken met hun bolide. Of we er daarna nog iets van zullen horen?

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:36
afbeelding van Techno Patat

Eeuwige Emma Watson aanbidder hierzo, al moet Gal het geen 2x vragen :)!

Ik vind hem nog het meest lijken op een gta V namaak van een oude Ferrari. Zeker dat het persbericht niet van @Rockstar.com kwam :D?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws