Subaru Viziv Tourer Concept kondigt nieuwe station aan

subaru-viziv-tourer-concept-2018_01

Dromen doen we van een WRX STI stationwagen, bekijken we Subaru's trackrecord van concepts die naar productiemodellen door vloeien, dan is deze Viziv Tourer waarschijnlijk de voorbode van een nieuw heuptasje met gele sterren er op.

Het moet zowat de meest teleurstellende conceptlijn zijn die een automerk ooit heeft bedacht, de VIZIV-reeks van Subaru. Niet dat er iets mis is met de conceptwagens op zich onder die 'Vision for Innovation'-naam. Integendeel, elke inzending is om duimen en vingers af te likken. Het probleem is dat al die conceptkarren vooral loze beloften zijn die uitgroeien tot zoutloze productiemodellen. Of gewoon tot niets...

De laatste nieuwe inzending van de conceptreeks zal de VIZIV Tourer worden, een stationwagen in conceptvorm dus. Die zal zijn debuut beleven op het autosalon van Genève en waarschijnlijk monden laten openvallen. De vraag is alleen wat Subaru hier uiteindelijk van gaat maken. We dromen van de terugkeer van een stationwagen van de Impreza WRX (STI). Al is stiekem de Levorg dat al.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws