Peugeot Rifter 4x4 Concept gaat meteen stoer

peugeot-rifter-4x4-concept-2018_01

Om de komst van de nieuwe Rifter, de opvolger van de Partner, extra onder de aandacht te brengen presenteert Peugeot ook meteen deze 4x4-concept die in samenwerking met offroadspecialist Dangel werd ontwikkeld. Een betaalbaar alternatief voor de VW's California van deze wereld?

Dat ze bij de PSA-groep verdomd goed gekeken hebben naar hoe ze hun trio aan busjes in de markt kunnen zetten. Zo is er de Citroën Berlingo die resoluut de kaart van comfort trekt, de Opel Combo die Duitse degelijkheid pretendeert en de Peugeot Rifter voor de stoere vader en moeder. Peugeot zet haar positie extra in de verf met deze Rifter 4x4 Concept die het op het autosalon van Genève zal presenteren naast het gewone productiemodel van de Rifter.

peugeot-rifter-4x4-concept-2018

Wat er juist conceptueel is aan deze concept? Eigenlijk niets. In die zin dat alle componenten die ze op het busje schroeven al wel bestaan. Gaande van de daktent, de verhoogde ophanging, banden van BF Goodrich en het vierwielsysteem van Dangel met sperlock op de achterpoten. Ga er maar vanuit dat Peugeot op het aanstaande salon van Genève stiekem gaat aftasten wat de bevindingen zijn. Zijn die positief, dan kan je deze Rifter 4x4 wel eens in de catalogus verwachten.

peugeot-rifter-4x4-concept-2018

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws