Volkswagen I.D. Vizzion geeft al iets prijs

volkswagen_i.d._vizzion

Volgende week zal hij te zien zijn in Genève, maar nu krijgen we al enkele afbeeldingen van Volkswagen. Minimalistisch wordt opnieuw uitgevonden.

De Volkswagen I.D. Vizzion is een concept dat de mogelijkheden van elektrisch en autonoom auto rijden belichaamd. De sedan heeft een totaal lengte van 5,11 meter en 306 paarden die volledig elektrisch worden aangevoerd. De accu’s hebben voor de gelegenheid een vermogen van 111 kWh. Met deze cijfers zou hij een topsnelheid van 180 km/u kunnen halen en een actieradius van 650 kilometer hebben. Beide op dezelfde moment zal niet haalbaar zijn.

volkswagen_i.d._vizzion

Binnenin vertoeven

De chauffeur wordt gedegradeerd tot een passagier aangezien er geen stuur meer in dit concept terug te vinden is. Naast het ontbreken van een stuur zien we ook helemaal geen dashboard. De middenconsole zal al die taken voor zich nemen en is ook zeer minimalistisch ingericht. Het bedienen van het infotainment, klimaatregeling, … zal gebeuren via handgebaren of op stemcommando.

volkswagen_i.d._vizzion
Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Markske 10:02
afbeelding van Markske

Minimalistisch wordt opnieuw uitgevonden: De sedan heeft een totaal lengte van 5,11 meter

geen enkele parkeerplaats boven- of ondergronds zal geschikt zijn, als je er al ondergronds zal kunnen binnen rijden en de muur niet zal raken.

John 15:09
afbeelding van John

'T is een zelfrijdende auto, die heeft geen parkeerplaats nodig. Die blijft gewoon toertjes rijden tot jij terug wil instappen :-D

Kloekaard 13:06
afbeelding van Kloekaard

111kWh is geen vermogen maar een energie inhoud. Het vermogen wordt vermeld als 306 paarden in dit artikel. Wil je het met een elektrische eenheid uitdrukken dan moet je kW gebruiken

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws