't Kan er bij: Renault plaagt met nieuwe crossover

renault-crossover-teaser-2018-moskou_01

Renault zal op het autosalon van Moskou een nieuwe conceptwagen presenteren die spoedig uit moet groeien tot een productie-crossover voor het C-segment. Een segment waar de Fransen nu al de Kadjar hebben. Al is er plaats voor nog een crossover, toch?

Als je er de Europese cijfers bij neemt alvast wel, want zonder weerstand blijft het segment van de crossover flink groeien. Vooral het C-segment, waar auto's zoals Nissan Qashqai, Volkswagen Tiguan en Hyundai Tucson de plak zwaaien. Renault heeft er ook de Kadjar (eigenlijk een Qashqai in vermomming) maar zal binnenkort een tweede model in dat segment lanceren.

Dat model zal eerst in conceptvorm worden getoond op het autosalon van Moskou in augustus. Veel details wil Renault nog niet kwijt. Wel zal het uiteindelijk productiemodel niet enkel worden gebouwd in Rusland maar ook initieel daar op de markt komen. Daarna mag 'ie richting de rest van Europa. Moeten we gissen, dan denken we alvast aan een meer expressief vormgegeven Kadjar Met hippere accenten en - waarom niet - een coupélijn. In augustus alvast meer nieuws over deze nieuwe Renault.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
FLP 10:18
afbeelding van FLP

"een meer expressief vormgegeven Kadjar Met hippere accenten"
Dat moet zowat de gemakkelijkste klus ooit zijn geweest voor de ontwerpers. De Kadjar kan je moeilijk lelijker of saaier maken.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws