Scherpe lijnen voor elektrisch concept van Infiniti

infiniti

Pebble Beach Concours d’Elegance, het neusje van de zalm op gebied van automobilia, is de plek waar Infiniti hun allernieuwste en volledig elektrisch concept gaat voorstellen.

Infiniti heeft de visie en ambitie om tegen 2021 een merk te worden waar elektriciteit centraal staat. Hiervoor komen ze met studiemodellen, zoals deze, om te laten zien hoe ver hun techniek al gevorderd is. Dit concept -dat nog geen naam draagt- zal dus nooit productie halen, maar geeft ons de gedachtegang van Infiniti om elektriciteit met prestatie te verbinden.

Tegen Pebble Beach zullen we hopelijk meer van de wagen kunnen aanschouwen. Zo enkele lijnen die we te zien krijgen, hebben we ook niet veel aan. Al mogen we wel wat verwachten van het ontwerp aangezien Karim Habib -vroeger van BMW- zich er mee bezig heeft gehouden. Het geeft ons op het eerste zicht een éénpersoonsracebolide met vierpuntsgordel. Waardoor er direct wordt terug gedacht aan dezelfde tijd vorig jaar toen Infiniti Prototype 9 liet zien. Zou het een verder ontwikkeling zijn van dat concept.

infiniti

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie