Peugeot plaagt met "retro" concept

peugeot-concept-teaser-2018_01

Op het autosalon van Parijs zal bij Peugeot niet enkel de spotlight gericht staan op de bloedmooie 508 SW, het Franse merk neemt ook een conceptwagen mee die lijkt op een moderne interpretatie van de klassieke 504 Coupe. Benieuwd wat Peugeot hier mee van plan is.

Enkele van de mooiste coupés in de Franse geschiedenis kan je bij Peugeot vinden. In recentere jaren de Peugeot 406, iets langer terug de 504. Die 504 viert dit jaar trouwens zijn 50ste verjaardag. Waardoor het niet ondenkbaar is dat de concept die Peugeot zal tonen op het autosalon van Parijs begin volgende maand een eerbetoon is aan die coupe.

Twee jaar zou Peugeot er aan gewerkt hebben en de hippe #UnboringTheFuture-hashtag moet duidelijk stellen wat het doel is van deze concept; marketing. Al hopen we stiekem dat Peugeot terug naar de coupé gaat. Waardoor we naast de 508 5-deurs Fastback en 508 SW dan ook de 508 Coupé krijgen?

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Sander Vranckx 08:19
afbeelding van Sander Vranckx

mooie stijloefening, maar helaas verrichten de hedendaagse autoconstructeurs eerst een grondige kosten/baten-analyse alvorens ze een model beginnen te produceren, en een dergelijke coupé kan nooit winstgevend worden, jammer, we zullen deze nooit zien rondrijden.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws