Citroën plaagt met twee conceptwagens... voor volgend jaar

citroen concept teaser 2019

Even vergeten dat er op dit moment een autosalon aan de gang is in je thuisland Citroën? Of waren je twee nieuwe conceptwagens niet op tijd klaar? Hoe dan ook, het merk plaagt nu al met de twee nieuwe automobielen. Franse en eigenaardigheden, het gaat vaak hand in hand.

Tijdens een autosalon conceptwagens aankondigen... voor een ander autosalon. Je moet al Frans of Italiaans zijn om met zo'n idee op de proppen te komen. Citroën - Frans - vond het evenwel perfect logisch, waardoor het merk twee nieuwe conceptwagens teaset die we pas in 2019 voor het eest zullen zien. Al moeten we toegeven dat er een klein stukje logica achter zit, want volgend jaar wordt Citroën 100 jaar en het merk zal waarschijnlijk zo opgewekt zijn dat het niet meer kan wachten met de aankondigingsstroom.

citroen concept teaser 2019

Het eerste exemplaar zal alvast het autosalon van Genève aandoen begin maart 2019. De concept moet Citroëns termijnvisie voor stedelijke mobiliteit zijn. Op de plaagplaat ervan zien we een touwtje om iets open te doen. Ja, we zijn hier serieus iets over aan het schrijven. De tweede conceptwagen voor volgend jaar zal debuteren op het autosalon van Shanghai in China en moet een nieuwe maatstaf op vlak van luxe ten berde brengen. Enfin, je bent alvast een beetje op de hoogte van Citroëns plannen nu.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws