Infiniti QX Inspiration concept is elektrische toekomst (2019)

infiniti qx inspiration concept 2019

De Japanse luxetak van Nissan, Infiniti, toont vandaag haar elektrische toekomst. Die komt er in de vorm van de QX Inspiration, een best fraai gelijnde conceptwagen die in Detroit zal debuteren.

Ook Infiniti kan de elektro-dans niet ontspringen. De luxetak van Nissan heeft te kennen gegeven in 2021 haar elektro-offensief te starten. Deze QX Inspiration is de voorbode daarvan. Een voorbode die - uiteraard - SUV-ig is.

Het Japanse merk toont alvast een SUV met een gestroomlijnde carrosserie en een serieuze lichtenwinkel. Want niet enkel de koplampen geven licht (gelukkig maar), ook het Infiniti-logo straalt met daaronder nog eens de letters van het merk opgelicht.

infiniti qx inspiration concept 2019

Onderhuids staat de QX concept op een nagelnieuw platform dat klaar is voor elektrificatie. Welke techniek ze daarop plaatsen, dat blijft wel een mysterie. Waardoor we geen enkel idee hebben hoe groot de batterijen en hoe sterk de elektromotoren onder deze QX Inspiration zijn. Waardoor het nu dus vooral bij kijken blijft. 14 januari krijgen we hoogstwaarschijnlijk meer info.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws