Mitsubishi Engelberg Tourer heeft zijn naam niet mee

mitsubishi-engelberg-tourer-concept-2019_01

Ze mogen dan wel offroadspecialisten zijn, Mitsubishi lijkt al een tijdje de weg te zijn kwijtgeraakt in Europa. Naar buiten gebracht door een line-up die dringend toe is aan vernieuwing én versterking. Aan conceptwagens dan weer geen gebrek en de laatste in lijn is de Engelberg Tourer. Nee, we hebben die naam niet zelf verzonnen...

In Mitsubishi's laatste poging om het merk terug hip te maken bij het grote publiek zullen de Japanners tijdens het autosalon van Genève de Engelberg Tourer voorstellen. jawel, een hippe conceptwagen die vernoemd is naar je grootvader zaliger. Volgens Mitsubishi is de naam eerder een eerbetoon aan de Zwitserse gemeente Engelberg. Ook dat klinkt niet veel hipper. Misschien dat nog vermelden dat er vaak wordt geskied in Engelberg? Kijk, nu hebben we terug de aandacht van de hippe gezinnen!

Zucht.

Hoe dan ook, de Engelbert Humperdinck Tourer moet een vooruitblik geven op een wagen van Mitsubishi die "meer SUV, meer EV, meer stijl en meer technologie op de kaart moet zetten". Of ze daarmee bedoelen dat we hier een eerste glimp krijgen van de nieuwe generatie Outlander is niet meteen duidelijk. Al is het eigenlijk nooit duidelijk wat Mitsubishi van plan is met al haar conceptwagens. Maar hey, de opgefriste Outlander PHEV is beter dan ooit en de verkoop in België steeg vorig jaar met 18%, dat nemen ze het merk alvast niet af.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws