Honda Tomo concept is schattigste pickup ter wereld

honda tomo concept 2019

Honda zal op het autosalon van Genève niet één maar twee guitige elektroconcepts voorstellen. Vanuit eigen stal is dat een evolutie op de Urban EV, een designschool mocht daarvan een pickup-afgeleide creëren. Het resultaat is deze Tomo.

Honda Design sloeg de handen in elkaar met het Instituto Europeo di Design uit Torino, een Italiaanse designschool. De opdracht? Een tweede elektrische concept creëren voor het autosalon van Genève dit jaar. Met de fundamenten van Honda's concept als basis. Het resultaat is deze Tomo, een guitig karretje dat de hatchbacklooks inwisselt voor pickup-allures.

Daarbij behoudt deze Tomo de designrichting die Honda uit wil met haar allereerste EV. Daardoor een futuristische ronde schulp met vloeiende lijnen. Een te heet gewassen Jaguar i-Pace met pickupbed? Je zou het zo durven denken. Tijdens het autosalon van Genève alvast meer info over het duo aan elektrische concepts dat Honda voor zal stellen. Belangrijk, want dit najaar nog zal Honda haar eerste EV in productie nemen.

honda tomo concept 2019

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws