Cupra viert jaardag met nieuwe concept

cupra concept teaser

Op 22 februari is het exact een jaar geleden dat Cupra zich ontpopte tot een op zichzelf staand merk. Om dat te vieren zal Cupra tijdens haar verjaardag een nieuwe concept wereldkundig maken. Daarbij goed en slecht nieuws...

Geen slecht woord over de Seat Leon Cupra en zelfs de laatste Ibiza Cupra was met z'n turbo en supercharger een lollig baasje. Cupra op zichzelf, daar zijn we nog niet echt van overtuigd. Te meer omdat het eerste product van dit sportief merk een snellere versie van de Seat Ateca is. Een snelle crossover mag dan op (boekhouders)papier werken, in de realiteit laat hij ons wat onverschillig achter.

Eigen identiteit

Op naar meer geslaagde modellen dus in de Cupra-stal. En daar zijn ze bij Cupra volop mee bezig. Er kan zelfs een conceptwagen af om het eerste jaar van het merk te vieren. Een auto die trouwens specifiek voor Cupra werd ontwikkeld en dus geen visuele genen hoeft te delen met gerief van Seat.

Tot daar het goede nieuws. Want de nieuwe concept van Cupra zal wederom... een crossover zijn. Waardoor het stilaan duidelijk is dat Cupra zich vooral wil profileren als een crossover-merk. Alleen vragen we ons af hoeveel klanten ze daar mee gaan kunnen blijven trekken. 22 februari alvast meer info.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
fab 09:45
afbeelding van fab

Een verstandige strategie als ze even succes willen hebben en falliet willen gaan zodra de cross-over hype overgewaaid is.

Uw reactie