Subaru VIZIV Adrenaline Concept trekt richting Genève

subaru viziv adernaline teaser 2019

Subaru zal op het autosalon van Genève niet enkel de e-Boxermotoren uit de doeken doen, het voorziet ook ruimte voor een concept. Die heet VIZIV Adrenaline en is een tweedeurs-crossover. Althans, dat besluit trekken we na het begluren van de eerste teaserplaat.

Er zijn zekerheden in het leven, ook bij Subaru. Want al geruime tijd hangt het de term VIZIV ("Vision for Innovation") vast aan haar coneptwagens. Zo was er al de VIZIV Future Concept, VIZIV Performance Concept, VIZIV Tourer Concept... enfin, je snapt het wel. Op het autosalon van Genève 2019 is het tijd voor de VIZIV Adrenaline. Voel je het al door je aderen lopen?

Crossover, uiteraard

Van die Adrenaline krijgen we al een eerste plaagstoot op ons bord. Met een vage foto als resultaat. Toch zien we een crossover met 2 deuren. Een segment dat na het verdwijnen van de Evoque 2-deurs zowat onbestaande is geworden. Suzuki doet het nog met de Jimny maar dan zijn we zowat rond.

Informatie geeft het merk nog niet over haar conceptwagen. Waardoor we dus braaf moeten wachten tot het salon haar deuren open doet op 5 maart.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws