smart Forease+ is verplicht overbodig nummertje (2019)

smart forease 2019

Volgende week opent het autosalon van Genève haar deuren. En als je geen nieuwe modellen hebt te tonen op zo'n salon, dan kan je maar beter uitpakken met een opvallend concept. smart, die herkauwen een concept van vorig jaar. Beetje flauw smart, nietwaar?

Spring even mee terug in de teletijdmachine voor een korte rit terug naar september vorig jaar. Het salon van Parijs baarde toen de smart Forease, een conceptwagen die ons met weemoed terug doet denken aan de Crossblade. Nu, een dik halfjaar later besluit smart diezelfde concept nog eens van stal te halen voor het salon van Genève. Met andere kleurtjes weliswaar! Of anders gezegd; "We hebben eigenlijk geen nieuws maar willen toch even onze 5 seconds of fame". Wel, bij deze smart!

smart forease 2019

De Forease wordt namelijk de Forease+ en de groene accenten worden Cheetos-oranje. Zelfs het tentzeil bovenop deze cabrio weert de felle kleur niet. Buiten die opnieuw gespoten onderdelen is dit uiteraard helemaal dezelfde conceptwagen die gebaseerd is op de elektrische ForTwo. Misschien stilaan tijd voor een écht nieuw modelletje, smart? Een elektrische roadster bijvoorbeeld...

smart forease 2019

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie