Skoda-studenten bouwen Kodiaq pick-up

skoda kodiaq pick up schets

Naar jaarlijkse gewoonte geeft het Tsjechische Skoda studenten aan haar vakschool de kans om een eigen conceptwagen te creëren. De 35 studenten van dit jaar besloten een pick-upversie van de Kodiaq te bouwen. Oh wee, als deze concept uiteindelijk niet Kodiaq Fun Concept wordt genoemd...

Een pick-up van Skoda, het is niet eens zo'n gek idee, want in de jaren 90 had Skoda een kanariegele pick-up in haar aanbod, de Felicia Fun. Het doet ons dan ook deugd om zien dat de conceptwagen die de studenten van dit jaar aan de Skoda’s Vocational School verzinnen een gelige kleur draagt. Hopelijk eren ze dan ook die Felicia Fun.

skoda kodiaq pick up schets

Tot nog toe draagt de concept van de 35 studenten nog niet de Kodiaq Fun-badge, al hopen we dat ze zelf de link zullen leggen. Hoe dan ook, de studenten krijgen de kans om het gehele proces te doorlopen van het bouwen van een auto. Van de eerste schetsen, tot de uiteindelijke fabricage. Vorig jaar nog bouwden studenten een Karoq om tot SUV-cabrio. Naar deze pick-upversie van de Kodiaq kijken we stiekem net iets meer uit. In juni moet de conceptwagen al staan blinken in de Tsjechische vakschool.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie