Honda HR-V gaat elektrisch in China

honda xn-v concept 2019

Honda presenteert op het autosalon van Sjanghai een elektrische versie van de HR-V. Momenteel nog een concept maar ga er maar prat op dat deze X-NV Concept voor 99% klaar is om de markt op te zoemen.

Ook Honda heeft elektronieuws op het autosalon van Shangai in China. Het merk stelt er namelijk de X-NV Concept voor, een elektrische variant van de Honda XR-V, een auto die we in Europa kennen als HR-V. Volg je nog? Nee? In het kort; dit is een elektrische versie van de HR-V.

E Prototype

Honda spreekt nog over een studiemodel maar later dit jaar al zal het productiemodel van de band rollen. Waardoor het niet verbaast dat deze X-NV Concept er al redelijk productierijp uit ziet. Specificaties houdt Honda nog even onder de hoed maar in de wandelgangen wordt gesproken over een elektromotor van 161 pk die zijn krach mag halen uit een accupakket van 53,6 kWh.

honda xn-v concept 2019

Net zoals het merendeel van de auto's die worden voorgesteld in China zal deze X-NV in productieplunje niet de oversteek naar Europa maken. Of we daar droevig om moeten zijn? Niet meteen, want wij krijgen wel een productieversie van de heerlijke E Prototype!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws