Volkswagen UX-design gaat next level

Volkswagen UX-Design

Groot en digitaal, we weten dat Volkswagen het kan. Dat hebben we gezien in hun nieuwe Touareg. De slimme koppen van Volkswagen komen nu met hun toekomstvisie op de proppen.

Het UX-design vertaalt zich als een groot digitaal centraal-geplaatst scherm, dat zo te zien direct in elke Volkswagen kan geïnstalleerd worden. Niet overdreven moderne snufjes uit het jaar 2050. Verder is het interieur eerder sober aangekleed waardoor de link naar de Tesla Model 3 al snel gelegd wordt.

Je compagnon

Het ”User Experience Design” -kortweg UX-Design- gaat een stapje verder dan de systemen die we nu kennen. Onze Duitse vrijwilliger, Stephanie genaamd, zou het typisch voorbeeld zijn van de moderne Volkswagen-eigenaar. Moest ze een slechte nacht hebben gehad, dan zou de Volkswagen dat weten dankzij haar smartwatch. Daarop zou hij vragen of dat ze hulp nodig heeft om wakker te blijven en zal de muziek en de interieurverlichting aangepast worden om haar wakker te houden. Hoe en wanneer het systeem zijn weg vindt naar productiemodellen is nog onbekend.

Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws