Bentley viert 100e verjaardag met waterstof

Bentley Continental GT V8

Naast enkele flessen exclusieve champagne zal Bentley haar 100ste verjaardag op 10 juli ook vieren met een goede scheut waterstof. Want de Britten vieren niet enkel door naar het verleden te kijken ze gunnen ons ook een blik op de toekomst van het merk.

100 jaar Bentley. Het moet gezegd; de fabrikant houdt het feestgedruis tot op dit moment relatief bescheiden. Veel andere merken zouden een extreem gelimiteerde showcar lanceren voor de rijken der aarde, Bentley doet dit niet... toch tot op dit moment. Wat Bentley wel gaat doen om haar eeuw in het automotive landschap te vieren? Een blik naar de toekomst werpen.

CEO van het merk, Adrian Hallmark, liet namelijk tegenover Britse media vallen dat het merk al geruime tijd bezig is met een "GT die binnen 30 jaar zou kunnen zijn. Een conceptwagen dus. Eentje die op 19 juli vanonder het doek zal worden gehaald. Hallmark laat nog weten dat die auto twee jaar in ontwikkeling was en gebruik zal maken van een waterstofaandrijving. Benieuwd hoe dit feestmodelletje er uit komt te zien...

Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws