Mag dit de nieuwe BMW 2 Reeks Coupe zijn? [Render]

bmw 2 series coupe 2020 Render

Als een honger die niet gestild kan worden kijken we na de lancering van de nieuwe 1 Reeks al reikhalzend uit naar de 2 Reeks Coupe, stiekem de soft spot bij BMW. Autoknutselaar X-Tomi design ging alvast aan het werk. Mag dit 'm worden?

Gaat hij nu aan de voorwielaandrijving of niet, de 2 Coupé? Hangt het van de ingenieurs af, dan krijg je een volmondige ja. De boekhouders, die zien liever dat de gehele C-segment familie van BMW gebruik maakt van hetzelfde voorwielaangedreven chassis. Goedkoper natuurlijk, dan een uniek chassis te ontwikkelen voor een auto die maar een klein deel van de totaalverkoop uit maakt.

Het is dus tot de onthulling wachten welke keuze BMW heeft genomen (zo spreekt de laatste roddel over FWD voor de cabrio... maar niet voor de Coupe). Tot dan kunnen we natuurlijk ook al dromen hoe de nieuwe 2 Coupe er uit zal zien. Met de styling van de nieuwe 1 Reeks als leidraad. Berg je dromen echter maar op, want X-Tomi Design creëerde realiteit. Nu ja, digitale realiteit.

Wat vinden jullie? Mag de nieuwe 2 Coupe er zo uit zien?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
JRE 14:59
afbeelding van JRE

Nieuwe BMW's hebben geen Hofmaier knik. Voor de rest zitten niet veel mensen te wachten op een voorwielaangedreven tweedeurscoupé. De Audi TT, VW Scirocco, ... ze verdwijnen met een reden.

Edwin Maes 20:55
afbeelding van Edwin Maes

Ik vind het zeker een geslaagd model, wel enkel met RWD.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws