Gek of geniaal: Honda Onsen is autonoom rijdende jacuzzi

Honda Onsen

Een onafhankelijke designer bedacht welke richting de autonome auto uit kan evolueren. Waarom saai zitten van punt A naar B als je ook tijd door kan brengen in een... jacuzzi. Wacht, een rijdende jacuzzi? Waar tekenen we?!

Zuid-Koreaanse designer Hanbeom Lee vindt dat autonome wagens veel meer moeten worden dan voertuigen die ons van punt A naar punt B brengen. Want waarom zou je tijd verdoen richting een locatie, als je de activiteit van die locatie al in de auto kan doen? De Honda Onsen is geboren.

Honda Jacuzzi

Lee bedacht namelijk een compacte autonome stadswagen van Honda met een experimentele jacuzzi in het interieur. Nu ja, interieur, de opstelling van deze auto gelijkt in het niets op wat we momenteel kennen. Zo is er een cabine voor de jacuzzi die via gyroscopen zorgt dat de cabine altijd waterpas blijft (best praktisch) en is er vooraan een soort van terras om te chillen.

Honda Onsen

Lee noemt het zijn Autonomous Bath-able Vehicle (ABV) en toont ons hiermee stiekem hoe de autonome auto in de toekomst misschien wel kan evolueren. Een autonome auto met een fitness, slaapzaal of jacuzzi, waarom eigenlijk niet?

Honda Onsen

Bekijk HIER het hele project.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws