Hyundai 45 concept is eerbetoon aan de pony

hyundai 45 concept teaser

Hyundai zal op het autosalon van Frankfurt hulde brengen aan de eerste auto die het ooit zelf ontwierp en in één klap vooruitkijken naar de elektrische Hyundai van de toekomst. Ja, deze 45 concept belooft nu al een heerlijk retrokarretje te worden.

Een nieuwe i10, een elektrische racewagen en een elektrische concept. Hyundai plant groots uit te pakken op het autosalon van Frankfurt begin volgende maand. Vandaag toont Hyundai alvast een stukje van die elektrische concept. Die heet officieel『45』(probeer dat maar eens te typen) én brengt een eerbetoon aan de Pony (DEZE RAKKER), de eerste Zuid-Koreaanse auto die Hyundai ontwikkelde. Een auto die ook naar België kwam.

Retro Pony

De Pony blaast dit jaar 45 kaarsjes uit, waardoor Hyundai besloot de auto in de bloemetjes te zetten met een conceptwagen die vooruit kijkt naar de toekomst. De『45』is dan ook een zogenaamde retro-EV. Een hypermoderne elektrische auto met een schulp die doet denken aan vroeger. Veel info toont Hyundai niet - buiten de lichtcluster achteraan -, wel geeft het Zuid-Koreaanse merk mee dat deze『45』vooruit blijkt op de elektrische Hyundai van de toekomst. Waardoor we misschien veilig mogen concluderen dat Hyundai een elektrische hatchback plant.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie