Audi AI:Trail Quattro is offroader van de toekomst

audi ai trail quattro concept

Audi zal op het autosalon van Frankfurt deze AI:Trail Quattro op de stand rijden. De alweer vierde conceptwagen van een kwartet dat vooruit kijkt in de toekomst. Bij deze AI:Trail Quattro ligt de focus op het onverharde.

Sinds 2017 is Audi aan het bouwen aan een kwartet conceptwagens die de gehele portfolio van het merk richting de verre toekomst moeten duwen. Afsluiten doet Audi die stijloefening met deze AI:Trail Quattro. Een conceptwagen die moet tonen hoe Audi's offroader van de verre toekomst er uit kan zien. Al vragen wij ons af of Audi momenteel überhaupt een die-hard offroader in haar gamma heeft staan?

Nu goed, de AI:Trail Quattro dus. Een conceptwagen pur sang. Dat zie je al aan de eerste teaserplaat. Want dit ding gaat er verrekt exuberant uit zien. Audi geeft niet al te veel details vrij maar spreekt - uiteraard - over een elektrische aandrijving. Met deze AI:Trail Quattro heeft het merk alvast voor elke ruimtereiziger wat wils. Zo was er in 2017 de Aicon Concept (A8 van de toekomst), in 2018 de (PB18 Concept](https://autofans.be/nieuws/concept-cars/40760-audi-pb18-concept-elektrospinsel-van-jewelste-2018) (R8 van de toekomst) en begin dit jaar nog de [AI:ME](https://autofans.be/nieuws/concept-cars/43811-audi-aime-spirituele-opvolger-a2-2019 (Audi A2 van de toekomst). Op het autosalon van Frankfurt volgende maand zal Audi alle informatie geven over haar nieuwste conceptwagen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie