Nieuwste concept Nissan is, euhm, golfbal?!

Nissan propilot video golfbal

Nissan heeft een golfbal ontwikkelt die steeds de hole vindt. Het nut daarvan? Aantonen hoe pienter de autonome technologie van het merk is. Al lijkt een auto van 1.7 ton door het verkeer laveren nog net iets moeilijker dan een balletje naar een gaatje doen rollen.

Volgende maand debuteert Nissan haar nieuwe generatie ProPilot op de Skyline sedan. Een systeem van autonome technologieën die het Japanse merk naar het volgende niveau moet tillen. In een promotiecampagne heeft Nissan besloten haar technologie te implementeren in objecten die je niet meteen associeert met autonome auto's.

Het laatste voorbeeld daarvan is een bewerkte golfbal. Die krijgt een elektromotor en gebruikt een camera in de lucht om de locatie van zichzelf ten opzichte van de hole te bepalen. Een systeem bepaalt dan een traject om de bal in het gaatje te krijgen en is in staat om snelle tweaks te maken. Eerlijk is eerlijk, het is waarschijnlijk een stuk complexer dan dat we doen uitschijnen. Hoe dan ook, dankzij deze goflbal is iedereen een professionele golfer, zoals het vierjarige knulletje in onderstaande video.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws