Mitsubishi plaagt met concept voor Tokio

mitsubishi concept tokio motor show 2019 teaser

Het grote nieuws vanop het autosalon van Frankfurt kregen jullie al voorgeschoteld, waardoor het nu uitkijken is naar de nieuwtjes vanop de Tokio Motor Show volgend maand. Mitsubishi bijt de spits af met een compacte plug-in-SUV. Al gaat het wel over een concept.

In zijn geheel krijgen we de naamloze auto nog niet te zien maar Mitsubishi omschrijft haar nieuwste creatie als een kleine plug-inhybride elektrische SUV concept. Een mond vol, dat ontkennen we niet.

Mitsubishi lijkt hier mee aan te duiden dat de SUV/ crossover uit zal pakken met een elektrische vierwielaandrijving. Daarenboven laat het merk weten dat deze concept gebruik zal maken van een nieuwe compacte plug-in-aandrijflijn. Hoogstwaarschijnlijk met een kleinere verbrandingsmotor onder de kap.

Wat de uiteindelijke plannen met deze conceptwagen zijn? Mogelijks dient 'ie als een voorbode op een nieuwe generatie ASX, al kan het evengoed gewoon een hersenspinsel van het Japanse merk zijn. Op 23 oktober weten we alvast meer, want dan opent de Tokio Motor Show haar deuren.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie