Peugeot Boxer 4x4 Concept is avontuurlijk busje (2019)

Peuget Boxer 4x4 concept 2019 Mobilhome

Peugeot heeft voor het a̶u̶t̶o̶s̶a̶l̶o̶n̶ mobilhome-salon van Bourget een speciale Boxer geprepareerd. Die pocht met stoere opsmuk, vierwielaandrijving en een woongedeelte. Waardoor je met deze Peugeot Boxer 4x4 Concept geen vrees moet hebben om thuis te zijn voor het donker.

De kans dat Autofans ooit een video schiet op het Salon des Véhicules de Loisirs in Le Bourget (Frankrijk) is uitermate klein. Peugeot trekt wel naar het salon voor mobilhomes en caravans én zal er zelfs een conceptwagen voorstellen! Nu ja, een conceptbusje.

Peugeot California

Die conceptbus is gebaseerd op de Boxer en toont Peugeots visie op pakweg de Volkswagen California. De concept heet dan ook Boxer 4x4 Concept en heeft zich voorbereid op het zwaarste ontdekkingswerk. Te beginnen met de techniek onder het karkas. Want deze concept-Boxer pakt uit met extra bodemvrijheid (3 cm), vierwielaandrijving en straffe offroadbanden van BF Goodrich.

Peuget Boxer 4x4 concept 2019 Mobilhome

Voorin blijft Peugeot vasthouden aan de 165 pk sterke diesel van de Boxer. Een blok dat zijn 370 Nm met een druk op de knop mooi kan verdelen tussen voor- en achteras. Je moet al moeite doen om hier mee vast te rijden op je lokale camping. Al wil je natuurlijk verder met deze Boxer. Dat beseffen ze bij Peugeot ook.

Kano 'derop en gaan!

Om dat te visualiseren hangt Peugeot een kano op het dak en een fiets achterop. Kwestie van het avontuurlijk verhaal extra in de verf te zetten. Wij smaken dan weer meer het interieur met heerlijke babyblauwe accenten, comfortabele stoffen stoeltjes en een leefruimte. Jawel, in deze Boxer 4x4 Concept kan je eten, slapen, wassen en... euhm... dat laatste moet je zelf maar verzinnen. Wel geven we nog even mee dat de vloer gemaakt is van gerecycleerd plastic. Kijk, aardig van Peugeot.

Peuget Boxer 4x4 concept 2019 Mobilhome

Net zoals de Rifter 4x4 Concept is dit vooral een hersenspinsel van de Fransen om de focus te leggen op de mogelijkheden die een Boxer weet te bieden. Verwacht dan ook niet dat je deze Boxer binnenkort kan bestellen bij Peugeot.

Peuget Boxer 4x4 concept 2019 Mobilhome
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie