Win: een dag op circuit met de nieuwe Renault Clio R.S.200 EDC

Renault Clio R.S. 200 EDC wedstrijd

Renault gooit wat heilige huisjes om met de introductie van de nieuwe Clio R.S. Om die introductie niet onopgemerkt te laten voorbij gaan, bouwen ze ook een wedstrijd rond de wagen op. Wat moet je doen om te winnen?

Je moet je eerst en vooral registreren op hun website (dat is al je eerste winstkans), zodat ze je kunnen contacteren indien je gewonnen hebt. Daarna laat je een filmpje maken waarin jij de ster bent. Geen nood, je hoeft niet over A-skills in het driften te beschikken; je naam, opgeladen foto en nog wat extra's worden gewoon op een bestaande template geplakt. Vervolgens is het de bedoeling dat je je filmpje deelt op Facebook, Twitter of andere sociale media. Wie het meeste buzz creëert, maakt het meeste kans om te winnen. De wedstrijd loopt in tien landen, maar laat dat je enthousiasme niet temperen. De wedstrijd loopt sinds 7 november 2012 en je kan nog deelnemen tot 30 november 2012.

Wat kan je winnen? De hoofdprijs van deze wedstrijd is een circuitdag onder de vleugels van RenaultSport, overnachting, ontbijt en lunch inbegrepen. Misschien schiet je de hoofdvogel niet af, maar elke dag wordt een deelnemer beloond met een RenaultSport-pakket met verschillende gadgets. De dag zelf bevat, naast het rijden met de Clio RS 200 EDC een vintage rally en de kans om legendarische Renault piloten en figuren te ontmoeten.

Renault Clio R.S. 200 EDC wedstrijd

De winnaar van de dag met RenaultSport wordt op 4 december uitgeloot, er is één mogelijke winnaar per land. Wie wint, wordt op 7 december persoonlijk gecontacteerd via het mailadres dat hij opgaf bij registratie op de Clio RS website.

n.v.d.r. Autofans wordt niet financieel vergoed voor het publiceren van deze wedstrijd.

Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Yvesw 17:45
afbeelding van Yvesw

Meh... Ik had Renault laten betalen voor deze coverage hoor :-)
Heb het enkele dagen geleden al gedaan... En nu afwachten zeker :-p

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws