Welke kies jij? Toyota RAV4 Adventure vs. Dacia Duster Aventure

Welke kies jij? Toyota RAV4 Adventure vs. Dacia Duster Aventure

In Genève stellen merken niet alleen concept cars en nieuwe supercars voor. Om modellen wat in de verf te zetten worden soms ook speciale reeksen uitgevonden. Zo is er de Adventure-versie van de Toyota RAV4 en bestaat de Dacia Duster tegenwoordig ook als Aventure. Welke heeft volgens jou de grootste terreinroeping?

Goed, de keuze wordt wat makkelijker als je weet dat de Dacia een productiemodel is en de Toyota slechts een concept car. Toch maken ze beide gebruik van wat ruigere looks om hun terreincapaciteiten in de verf te zetten. De Toyota RAV4 Adventure krijgt een aangepaste voorkant met vier mistlichten, terwijl de Dacia Duster Aventure gebruik maakt van verstralers op het dak.

Voor- en achteraan voorziet Toyota de RAV4 van beschermplaten onderaan de bumper, iets wat we ook bij de Duster zien. Toyota houdt het iets minder opvallend door niet voor een striping in een contrasterende kleur te kiezen zoals Dacia wel deed. Toyota maakt dan wel weer gebruik van 20 inch velgen, waar Dacia het bij exemplaren van 16 inch houdt.

Welke kies jij? Toyota RAV4 Adventure vs. Dacia Duster Aventure
Welke kies jij? Toyota RAV4 Adventure vs. Dacia Duster Aventure

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Wim 09:20
afbeelding van Wim

als er iets adventure uitstraalt, dan toch wel die Duster, gewoon al omdat hij lekker goedkoop en compacter is

Yvesw 09:48
afbeelding van Yvesw

In real lijf is de RAV4 echt wel de knappere van de twee. Een super stoere versie die!

jekkers 10:07
afbeelding van jekkers

die Duster ziet er stoer uit zeg

Alain onderbeke 22:30
afbeelding van Alain onderbeke

Allereerst al heel verbaasd over de vergelijking. Hoe kan je een Rav 4 gaan vergelijken met een tank die 3x goedkoper is!?! Geef mij maar de rav4, de Duster mogen jullie houden!

Georges 13:52
afbeelding van Georges

De duster is wat hij laat zien een goede betrouwbare terreinwagen niet teveel rommel erop dat toch kapot gaat bij het gebruik waarvoor deze wagen ontworpen is.
De RAV4 is de zoveelste stadswagen voor madammen die bang zijn in een smartje...maar presteert op het terrein zwaar ondermaats en meestal met schade achteraf.

Uw reactie