Rij-instructeur ontslagen na het leren van donuts

bud anderson donuts

Een rij-instructeur uit South Charleston, West Virginia in de Verenigde Staten is ontslagen en gearresteerd nadat hij een studente zou hebben geleerd om donuts te trekken met zijn wagen. Daar kunnen de rijscholen hier nog iets van leren.

Edwin "Bud" Anderson zou zijn studente een weiland op het domein van de universiteit hebben opgestuurd om haar donuts aan te leren tussen twee elektriciteitspalen. De coolste rijles ooit werd echter opgemerkt door de autoriteiten en Anderson werd in de boeien geslagen voor roekeloos rijgedrag, het vernietigen van andermans eigendom en het bijdragen aan de delinquentie van een minderjarige. Flauw, noemen we dat.

Anderson zegt dat hij slechts zijn studente speciale rijtechnieken wou aanleren voor in gevaarlijke situaties omdat ze plannen heeft om later militair te worden. Deze technieken zou ze dan kunnen inzetten op missie later. Donutjes trekken voor de vijand af te leiden, they won't see that one coming!

Een andere student die bij in de wagen zat staat volledig achter het verhaal van Anderson. In tegenstelling tot de politie ziet hij er geen probleem in, *"hij was haar slechts aan het leren hoe te overleven in gevaarlijke situaties".

Anderson werd na zijn arrestatie direct vrijgelaten op borg.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Dequal 13:30
afbeelding van Dequal

'muricaaaa. Absurdheid zelve.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws