Vrouw ruilt 1914 Model T in voor 2012 Corvette

Ford Model T

Een vrouw uit Louisiana in de Verenigde Staten ruilde haar 1914 Model T in samen met nog twee andere oldtimers voor een 2012 Corvette C6, ondertussen al het vorige model. Een slimme keuze of een domme zet?

De Model T was een one-off racer van Ford die al meerdere shows had gewonnen toen hij nog in het bezit was van haar vader. Nadat de wagen de laatste 16 jaar heeft doorgebracht in een museum zonder vloeistoffen vond de vrouw dat de wagen een betere eigenaar verdiende. Bij het binnenlopen van een lokale Chevrolet dealer werd ze meteen verliefd op een witte C6 2LT Corvette met een rood interieur.

Ze stelde voor aan het dealership om haar drie wagens (naast de Model T had ze nog een 1980 Corvette en een '78 Eldorado) in te ruilen tegen de 'nieuwe' C6.

Toen het dealership aan de vrouw vroeg waarom ze niet zou wachten op de nieuwe C7 Stingray antwoordde de vrouw dat haar hart meteen verkocht was aan de C6.

Gelukkig kon ze geen betere garage uitkiezen om haar Model T achter te laten: Red River Chevrolet bestaat al sinds 1900 en heeft een uitgebreide ervaring met Chevrolets en Fords van door de jaren heen.

Een slimme keuze of een domme zet van de vrouw? Sommigen noemen haar een 'typische impulsieve vrouw' die 'niet kan nadenken', anderen zijn volledig te vinden voor haar keuze. In feite heeft ze immers drie eigenlijk-helemaal-niet-zo'n-plezante wagens ingeruild voor eentje die wel rijplezier kan bieden.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
BASF 11:38
afbeelding van BASF

kalfactie! dien dealer zal wel blij zijn... zelfs voor de c7 zou ik het niet doen

chuwie 11:53
afbeelding van chuwie

pijnlijk...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws