Laat je moeder eens rijden in je 900pk sterke Evo

evo 10 mom

De meesten van ons voelen op sommige momenten wellicht een lichte angst als je moeder aan het stuur zit, deze man heeft daar blijkbaar helemaal geen last van. Beter nog, hij laat zijn moeder met zijn 900pk sterke Mitsubishi Evo rijden.

Deze Evo is speciaal gebouwd voor de TX2K13 competitie in Texas, Verenigde Staten. De Evo 10 is tegenwoordig allesbehalve stock, hij heeft zelfs het record van het meeste paardenkracht uit een Mitsubishi Evo verbroken. Op de rollen zet hij maar liefst 908 pk neer. Ter vergelijking: een stock Evo 10 heeft 290 pk.

Wij vragen ons alvast af hoe de politie zou reageren mochten zij haar achter het stuur vinden.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 7 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
B4 16:53
afbeelding van B4

Hoeveel % van de Amerikaanse vrouwen (Amerikanen in het algemeen) kan rijden met manuele versnellingen?

Alfred 18:06
afbeelding van Alfred

En vooral dat handje op de pook houden, garagist gaat dat geweldig vinden :D

Techno Patat 20:56
afbeelding van Techno Patat

@alfred: doe ik ook altijd, geeft met de huidige bakken toch geen problemen meer?

Het valt mij op hoe rijdbaar alles nog is! Niet veel 4 cilinders die door de 900pk gaan zijn nog rijdbaar op de openbare weg door iemand die het niet gewoon is!
Chapeau, hij moet het blijkbaar goed getuned hebben! En aangezien hij dragracet (een competitie in texas? Zonder googlen ga ik er van uit dat het dragracen is...) had ik eigenlijk een sequentiële bak of dubbelle koppelingsbak verwacht ofso...

Mijn moeder wil nog niet in mijn 240pk (à peu près) diesel rijden, laat staan in zo een geschift ding :P!

Alfred 21:49
afbeelding van Alfred

Johnny! ;) Lijkt me niet dat dit "opgelost" is met de huidige bakken. Ik ben geen garagist (wil de garagist in de groep recht staan?), maar gewoon even kort door de bocht: je pook staat in verbinding met je bak, je bak trilt, dus je pook ook. Weliswaar een pak minder tegenwoordig dan vroeger, maar goed. Vang jij die trillingen op door je pook vast te houden, dan gaat er elders wel "iets" nadelen ondervinden omdat jij de vrijheid hebt weggenomen. Ben al uitgelachen door een paar kameraden omdat ik zoiets durf verkondigen, ééntje er van is er al op teruggekomen toen hij met brokken zat en de garagist het daar ook op stak :D

Techno Patat 00:37
afbeelding van Techno Patat

Kan goed zijn hoor, maar m'n pook trilt echt niets, en ik duw er niet op he. Gewoon losjes steunen :-)! Ik doe het nu al 5j en so far so go, geen problemen! Maar het is wel een feit dat ik heb leren rijden met automatische bakken. Dus daar kan het zeker geen kwaad :-)!

Yeelen 01:03
afbeelding van Yeelen

Ik denk ook dat het een dragracer is, de spoiler is er van gehaald (wat de auto er direct minder goed doet uitzien). Dat ene handje op het stuur houden vind ik ook niet zo aangenaam, ik ken er nog zo die het doen, maar hier in het bijzonder moet dit wat riskant zijn met al die krachten: stel dat ze in een slip geraakt, dan kan ze het nooit meer redden.

Yvesw 00:32
afbeelding van Yvesw

Inderdaad. Vooral met je hand onderaan het stuur rijden als je 900 pk onder je kont hebt. 'Murica...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws