Eentje erbij: Mercedes G 63 AMG 6x6 in het wild

Een tijdje geleden kregen we een foto te zien van een aantal 6x6-versies van de Mercedes G 63 AMG 6x6, waarop ze bij de Belgische invoerder te zien waren. Stilaan raken de exemplaren verspreid, binnenkort kan je er een eentje tegenkomen in het zuiden van Vlaams Brabant.

Want bij Mercedes dealer Eurostar 2000 in Sint-Pieters-Leeuw stond gisteren dit witte exemplaar te blinken. Helemaal klaar voor aflevering was hij nog niet, te zien aan de blauwe beschermingsfolie die nog op de chrome onderdelen zit. Toch parkeerden ze hem pal voor de deur van de dealership, want waar blijf je anders met zo'n zeswielig monster? Tegelijk is het een eye catcher, waardoor de dealer wat extra kijkers aantrekt.

Mercedes G 63 AMG 6x6

Het zal alvast niet de laatste keer zijn dat we hem tegenkomen, want hoewel het een exclusieve verschijning is, valt het gevaarte serieus op tussen de andere sierlijke Mercedessen. Of de aanstaande eigenaar ook graag door de duinen racet, konden ze bij de dealer niet vertellen. Voor zover wij weten, zijn er intussen drie in België.

Mercedes G 63 AMG 6x6
Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 5 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 12:58
afbeelding van Techno Patat

Drie? Ik weet maar van 2: die ene die in Brugge verkocht is en rond Eeklo rondrijd en deze? En dat is ook wat de invoerder twitterde toch? 2 auto's verkocht in België? Of is er nog een derde held :P?

Sven 13:04
afbeelding van Sven

de verkoper had het nog over eentje in het Fascination Center in Brussel.

Carlos 21:53
afbeelding van Carlos

DJU he. Hoe meer ik er naar kijk, hoe meer ik die wil.
Als het aan de Lotto lag, waren er nu 5 (of misschien wel meer.) in België :-p. Dries en ik ^^.
En zeg nu niet nee he Dries :-p

Techno Patat 08:49
afbeelding van Techno Patat

Al-lES dat te maken heeft met een G63 AMG 6x6 en ik erbij is een instant-ja ze :P! Tzou wel aan de euromillions moeten liggen, maar dan zéker!

Ik vraag me wel af hoeveel ze er nu gaan bouwen! Ze spraken toch maar van 20 eerst? En dan komen er 3/20 naar ons Belgenlandje?

glenn detruyer 14:13
afbeelding van glenn detruyer

In Belgie zijn er 2.
Eurostar 2000
&
Autoterminus brugge

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws