Vraag: Wat is de ergste parkeerfile die jullie ooit hebben gehad?

fileparking

Het is zondag, dus de kans is groot dat er op de kalender in de keuken op het vakje van vandaag een activiteit prikt. Daarbij nemen de meeste Autofans de wagen - of de trein, als je naar de zoo van Antwerpen gaat - om samen met duizenden te vechten om een parkeerplaats. Wat is de ergste parkeerfile die jullie ooit hebben meegemaakt?

Je kent het wel, een gezellige uitstap die zichzelf omvormt tot een levende nachtmerrie. Meestal zijn er twee soorten van parkeerfilestress. De eerste is dat er bij een gebrek aan parkeerplaatsen een gigantische file ontstaat waar iedereen vecht om zijn wagen in een veel te kleine parking te rammen, de andere gebeurt meestal wanneer jij vertrekt en het 30.000 andere mensen ook een goed idee lijkt om tegelijkertijd uit hun parkeerplaats te vlammen.

Het resultaat is voor beide gevallen echter hetzelfde, namelijk een file die muurdicht zit. Reken daarbij ook nog eens schreeuwende kinderen op de achterbank, een blaas die smeekt om loslating en je krijgt een dag die je liever niet meer wilt herinneren.

Kennen jullie dit? Wat is de ergste parkeerfile die jullie ooit hebben meegemaakt?

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Kenny 12:04
afbeelding van Kenny

Overlaatst nog een ergerlijke parkeerfile meegemaakt in een ondergrondse parkeergarage van de bioscoop.

Iemand die ging vertrekken had z'n auto alvast voor de bareel aan de uitgang gezet om pas daarna te gaan betalen. Om dan te concluderen dat z'n briefje van € 50 niet werd geaccepteerd door de machine. De film was net gedaan, dus in no time stond er een serieuze file achter hem.
Top of the bill: iedereen die achter hem stond had natuurlijk al wél betaald, en zo'n ticket is na het betalen nog maar een kwartier geldig. Je kan je wel inbeelden wat dat gaf :-).

Na een dik kwartier heeft hij toch kunnen betalen. Ik geloof dat de mensen die in de file stonden hem wel konden lynchen. Een geluk dat niemand hooivorken en fakkels in de koffer had steken...

Kevin300 13:15
afbeelding van Kevin300

how man das idd om kapot te vallen!!
Ik heb zoiets gelukkig (nog) ni meegemaakt.

Wim 14:02
afbeelding van Wim

Het nieuwe station van Brecht, daar is de parking ontworpen door idioten. Maar één uitgang, waar maar één auto door kan, die tegelijkertijd als ingang dient. Je moet niet vragen wat dat, elke dag, geeft aan opstopping als de reizigers terugkomen. Er is nochtans plaats te over daar om een 2de uit/ingang te bouwen.

Verder was het altijd in Antwerpen oppassen om niet ingesloten te geraken aan de Waagnatie en aan de kaaien.

Mesoerrie 21:22
afbeelding van Mesoerrie

Allé dat zo'n kemel van een ontwerpfout nog goed gekeurd en gebouwd kan worden anno 2014 slaat toch alle verbeelding. Dat begint het ergste in een mens naar boven te halen.

Hier is het elke zomer alle hens aan dek wanneer half België het lumineuze idee heeft om massaal naar de Belgische kust te komen. Als 'local' kun je soms wel je stuur opvreten wanneer iedereen denkt hun auto om 12u 's middags nog op 50m van het strand te kunnen parkeren.

Kevin 21:30
afbeelding van Kevin

Ben er tot op heden nog vrij goed van gespaard gebleven, aangezien mij niet veel te binnenschiet. Natuurlijk op het einde van de activiteit wel even in de file gehad, maar nooit echt treurend lang...

Uw reactie