Win tickets voor de Coca-Cola Drive-In Movies op Autofans.be

WIN DUOTICKETS voor de Coca-Cola Drive-In Movies via Autofans.be

Voor filmfans van het eerste uur hoeven we niet meer te herhalen dat Utopolis deze zomer opnieuw uitpakt met de fantastische Drive-In Movies. Zowel in Mechelen als in Bobbejaanland kan je in juli en augustus terecht om vanuit je favoriete bolide de betere film te bekijken op groot scherm.

Drive-In

Vanuit je wagen kijken naar de meest hilarische komedies, de spannendste thrillers of de meest bloederige horrorfilms? Het kan! Parkeer je wagen op het terrein, zet je radio op scherp en geniet van de heerlijke snacks en frisse cocktails aan de bar. Wanneer de zon onder is start de film en geniet je van een filmervaring in je eigen bioscoop op wielen.

Topfilms

De blockbusters zien er alvast veelbelovend uit: 22 Jump Street, A Million Ways To Die In The West, Walking On Sunshine, Sex Tape, The Expendables 3,...

Locaties

De Drive-In Movies gaan door op de parking van Bobbejaanland en op de evenementenweide van PSRD De Nekker in Mechelen. De poorten en de bar gaan in Mechelen open vanaf 19u, in Bobbejaanland vanaf 20u.. Na zonsondergang start de film (ten laatste om 22u).

Coca-Cola Drive-in Movies @Mechelen Spuibeekstraat 5 (parking Utopolis) 2800 Mechelen

Coca-Cola Drive-in Movies @Bobbejaanland Olensteenweg 45 2460 Lichtaart

Programma

Het programma bestaat een reeks van de grootste blockbusters en leukste familiefilms. Opgelet, het programma is steeds onder voorbehoud van wijzigingen. Best altijd de website van Coca-Cola Drive-in Movies @Mechelen en Coca-Cola Drive-in Movies @Bobbejaanland goed in de gaten houden!

De aftrap van de programmatie werd reeds gegeven in Bobbejaanland waar op vrijdag 27 juni de actiekomedie 22 JUMP STREET werd vertoond. Op Autofans.be kan je elke week een overzicht terugvinden van de films die de volgende week zullen worden vertoond. Hier volgt alvast een overzicht van de programmatie voor de komende week:

Programmatie Bobbejaanland:

Donderdag 21/aug DAWN OF THE PLANET OF THE APES
Vrijdag 22/aug WALKING ON SUNSHINE
Zaterdag 23/aug EXPENDABLES 3
Zondag 24/aug CUBAN FURY (Avant-Première)

Programmatie Mechelen Beach:

woe 20/aug BAD NEIGHBOURS
do 21/aug SEX TAPE
Vrijdag 22/aug MALEFICENT
Zaterdag 23/aug EXPENDABLES 3
Zondag 24/aug SEX TAPE

Tickets

Zij die geen tickets winnen kunnen natuurlijk ook een betalend bezoekje brengen aan de Drive-In Movie. Tickets kosten €6 en zijn te koop via de evenementenpagina of aan de kassa van de Drive-In Movies. Wanneer je je tickets online aankoopt ben je zeker dat we een plaats vrijhouden voor je wagen op de evenementenweide. Leuk om weten is dat bestuurders van een old-timer gratis toegang krijgen (op vertoon van de inschrijvingspapieren, de wagen moet minstens 25 jaar oud zijn).

Wedstrijd

Hoe kan je nu die tickets winnen?
Hou onze website en de AUTOFANS Facebook pagina goed in de gaten. We zullen op regelmatige tijdstippen wedstrijdvragen lanceren om tickets weg te geven.

Veel succes!

Auteur: Auteur: Alex
Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Sabine 21:18
afbeelding van Sabine

68 jaar

Kymo52 22:26
afbeelding van Kymo52

68 jaar

Bram 08:26
afbeelding van Bram

68 jaar

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws