Mazda huurt Duran Duran in om nieuwe MX-5 voor te stellen

mazda-mx5-teaser_duran

Volgende week woensdag 3 september is het zo ver, dan krijgen we de langverwachte MX-5 voor het eerst te zien. Om de onthulling kracht bij te zetten, huren de Japanners de Britse popband Duran Duran in. Wat zijn het toch Wild Boys daar.

Bij Mazda zijn ze Hungry Like The Wolf. Met de gloednieuwe MX-5 hopen ze dan ook ander betaalbaar speelgoed op te vreten met huid en haar. De voorstelling van de roadster zal niet in Rio doorgaan, wel in California. Met muziek blijkbaar, want Duran Duran zal - met gepaste muziek - mee het doek van de wagen halen.

Een rare Reflex zou je denken, maar de samenwerking is niet zo onlogisch. Zowel de MX-5 als de Britse muziekgroep hebben hun roots in de jaren 80. Daarenboven zijn ze beiden - Save A Prayer - anno 2014 nog steeds populair. Of zoals de marketingjongens van Mazda het zo mooi kunnen zeggen: *'Duran Duran and the MX-5 Miata both made their world debuts in the 1980s. In 25 years, both the car and the band have evolved while staying true to their roots. It is this combination of authenticity and endurance that makes the pairing of the MX-5 and Duran Duran so appropriate for this reveal.'

Ook op youtube

Heb je zin om de nieuwe Girl On Film te zien van Mazda, dan kan je woensdag 3 september afzakken naar hun Youtubekanaal om live de voorstelling te volgen. Al zal de onthulling pas om 1 uur 's nachts zijn. Maar hey, je moet er wat voor over hebben om Duran Duran in actie te zien.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie