Honda voor hipsters: Logo [Render]

honda-logo-render_01

Honda is goed op weg om iedere Autofan gek te maken met hun Civic Type-R. Aan de andere kant van het spectrum heeft het merk geen guitig premium karretje om het op te nemen tegen de Opels Adam, Citroëns DS3 en Mini's van deze wereld. Tijd voor de digitale magie van Theophilus Chin.

In de jaren negentig had Honda de Logo bij de dealer staan. Het was de opvolger van de Jazz die in 2002 terug werd opgevolgd door - tja - de Jazz. Misschien is het dus wel tijd voor het Japanse merk om de Logo-naamgeving nieuw leven in te blazen. Als een hipstermodel dat bestaat naast de sensibele Jazz.

Afgaande op de beelden van Theophilus Chin kan het wel iets lekker aparts worden. Want wees nu eerlijk, iedereen heeft toch al een MINI... De kans dat Honda hem daadwerkelijk gaat maken is zeer klein. Niet erg, want laat ze daar in Japan eerst maar lekker concentreren op de Civic Type-R.

honda-logo-render_01

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
chuwie 13:11
afbeelding van chuwie

In mijn ogen is dit een N-One met gefacelift poep.

Sracerr 12:52
afbeelding van Sracerr

Kek ding, veel leuker (en beter) dan de eerder genoemde 3. Mini wijfenbak, Adam lullig autootje, DS3 rammelt uit elkaar na 3 maanden.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws