Wachten we op deze Ibiza X-Perience? [Render]

seat-ibiza-x-perience-render_02

Alles moet de lucht in, want het koperspubliek is gek van karretjes met offroadlooks. Met de Leon ST X-Perience proberen ze bij Seat te voldoen aan die voorwaarde. Al kunnen ze de kleinere Ibiza misschien ook die behandeling geven. Theophilus Chin geeft ons alvast een visuele indruk.

Met de X-Perience-badge springt Seat eindelijk terug op de trein van de ruigere modellen. Terug, omdat er vroeger al een stevigere versie was van de Altea met de Freetrack benaming achterop. Al kon je niet van een succesmodel spreken.

Dat moet nu dus anders. En de Leon ST X-Perience moet zorgen om wat ondiep, modderig terrein terug te winnen op de concurrentie. Al denken we dat de Spanjaarden pas echt succesvol kunnen zijn met de Ibiza X-Perience. In het B-segment worden klanten namelijk helemaal wild van wat extra plastiek rondom hun wagen. Kijk maar naar de Volkswagen Cross Polo, Renault Captur, Peugeot 2008 en Dacia Sandero Stepway. Daarenboven ziet zo'n stoerdere Ibiza er niet eens verkeerd uit. Toch niet als ze Chin inhuren om hem te ontwerpen.

seat-ibiza-x-perience-render_02

Wat vinden jullie van deze Seat Ibiza X-Perience?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Pol 12:21
afbeelding van Pol

Hij lijkt nu al op een oostblok auto...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws